Thursday, May 19, 2011

AMINUL ALHAM :D


BUU , ILOVEYOU 

Wednesday, May 4, 2011

YA , YA AKU DEMAM

Omaigaddd , demam dohhh hari niyyy :) kesian dekat aku , BTW hari ini birthday JASMIN NAQIYAH haha , happy born day kawan , ingatkan aku nakk bawak tepung tadi pergi sekolahh , eh , eh terlupa pulakk , patut nyaa dia bersyukur takk kena mandi dgn tepung , tidakk balikk baju putih-2 jaa , HAHA , kau niyy jasmin couple je lahhh , dengan anak ustaz tuhh *syafiq latif , dia baikk tapi dia bajedd ;) HAHA , yala , yala dia kan suka bajed dia hot ? padahal aku lagi hott :P HAHA , act , cerita aku niyy takda kena menngena dengan title xD just nak cakap tarikh hari niyy swayy sebab aku demam , HAHA , tadi dekat sekolahh ada ceramahh aku macam biasalah duduk depan sekali :) bila dahh syokk ceramah dengan khayal , ada satu bunyi aww , kuat kodd , sampai cikgu yang cermah tuu dengar , HAHA , nak tahu bunyi apa ? erinn kawan aku TERKENTUT , pehh , naseb baikk takkk bauu , satu dewan pandang dia , then , cikgu ceramah cakap dia keluar boom , HAHA , yang best tuhh bila dia keluarkan angin dari buntut dia tuhh , bukan muka serbasalahh aww , muka blur jaaa , HAHA pecah perut tergelakk , HAHA dah lahh time tuhh kitaorang lepak dengan budak form4 adeyy , sakit perut tergelakk , memang best lahh , kan :D HAHA , that all folky , ilovechuu <3

Monday, April 25, 2011

Nikon D3100

awww , stalkerr ! akuu kann dahh ada nikonn ! aww , mother thank you :) for buying me tthe camera ! suke sesangat ! BTW ilove justin bieber :) HAHA , aku punn tak tahu bile aku minatt pulakk dengan JB niyy xD okeyokey , back to the story , tahu =.= aku mintak nikon tahun lepas ? baru thaun niyy dapat ! okeyyy , byebye , * jasmin naqiyahh cakap suruh panjang kann post aku , tapi malang nya mals lahh min ! VVIP macam aku takda masa ! byebye , chalooo ! iloveyou :)

Thursday, April 21, 2011

Talamm 856 muka :DD

Again folk ;DD aku lagi ? takk muak kea ? hari-2 bace POST aku , HAHA . okeoke , sekarangg saya nakk story morry dengan stalker disana , wuhooo , heyy , susahh betoll nak cari kwan yangg perfect kann , semua nyaa , macam butroo gituhh , omaigaddd , hadoii , naseb baik lahh aku ade family yang menyanyangi diriku ini , ewwitttt , okeyokey , soryy lahh bermaharajalela disini , aku kan sbenarnya kann ? nak cakap niyy , pasal capital B , adoii , semua orangg dahh kenal dia , disebabkan perangai dia yangg cukup aneh , & tak tahu nak pilih mana 1 arah yang betol kan , haii maklum lahhh , PITSSTALK , haha , malas lahh kan nak mencarut tangan kiri dah berat sebelahh ha , asikk mencarut jeaa , siapa makan cili terasa lahh masin nyaa , HAHA , gelakk lahh ? aku buat lawak niyy , bakk kata budakk hot tuhh , yela aku kan orang kampungg , hakktuihhh :DD mana reti buat semua bnde yang menarikk niyy , HAHA , adoii , penat lahh ckp seorangseorang , k lahh , k lahh , nak makan KFC byebye :) btw , ILOVEYOU NAA SEHAA :)

Hotstuff Membabi ;DD

EEEEIYEKKK -..- Babi punya babi , aku bnci kau tahu , kau memang takk layak kawan dgn aku ponn :)tengokk lahh kau mcm mana , eiwww , LOW PROFILE :) Begg ponn kau nak pinjam kad orangg , eee , kau niyy , tak mampu ehh ? geli tengokkk kauu , kau bajed kau COMEL ? eee , please aku lagi comel kodd , pengotor ! kau dengan kakak kau same jea PELACUR MURAHAN , babi punya brutoooo , heyy , jangan fikir kauu hot lahh kannn , faham ==, BTW , jgn bangga kan sangat pakwe kau tuhh lahh kann ? putih tapi pendek ? apejadahh ? singaii jeaa kauuu ! eee , babi punya hotstufff :) kau dulu kalau aku takk kutip kau masukk geng aku , memangg kau cicir lahh kann ? kawan aku kawan dgn kauu ponn , sbb aku suruhh , yelahh , aku taknak lahh tengokk kau sorang2 kann , kesian kauu :DD that all FOLKY :)

Thursday, April 7, 2011

NAA SEHAA ;D

hey , hey ini kakak seha :) swear !dia memang baikk , tapi kalau dia BAD MOOD jangan kau nak berani2 tegur dia karang takk pasal2 kena free kick karang , HAHA . Introduction about her Nur naseha binti afendy * 16 y/o * petaling jaya , malaysia * TKS students :) kakak sehaa tahu takk fyfah sayangg kakak sangat2 , hopefully kakak bahagia dengan FARID AZMAN :) iloveyou <3

Netty Bolly ;D

This is my team , TKS under15 team , awww walaupun kalah tapi bestt giler main ;D deyy , asik2 za'ba menang apehal ? patut nye sekolah sukan masuk negeri terus kan best , first game lawan za'ba 15-0 ZA'BA 15 TKS 0 . hahaha , too pon mainj half jea , sebab wanie injured , huh semua orang dah cuakk , sampai ambulans semua dtg lahh , Gile lahhh , tapi naseb baik DIA TAKDE APE APE kesian wanie ? tape wanie kau kan kuad ? SECOND GAME lawan dgn senaling , halahh weyy kalahh ponnn sikit jea , nape mate sngat , bapakk penatt pluss sakid kaki , eh dapat sijil pernyertaan ponn cukup lahh ;D , hahah . huh , thats all folky kbye <3